Plagg på beställning

Välj ett tyg, en modell och den storlek som passar dig. Klicka på beställ. Sen syr jag upp ett plagg helt unikt för dig. För att veta vilken storlek du ska ha kan du titta på måttabellerna. För att få bra passform rekommenderar jag att mäta på ett plagg du redan har. Under varje produkt ser du vilka modeller tyget räcker eller passar till.

Plagg på beställning ger dig full frihet att få ett plagg som passar dig och din personlighet. Samtidigt minskar vi spillet, blir ännu mer hållbara och jag slipper ha osålda plagg som hänger på lager. Visst vet du att alla mina plagg sys av second hand-tyger.

Har du ett eget tyg som du vill använda går det naturligtvis jättebra att skicka eller lämna hos mig. Eller om du vill ha något annat, så som kuddfodral, scrunchie eller necessär i ett tyg kan du kontakta mig.

Bra att tänka på är att måttbeställda plagg eller varor undantas från regeln om distansavtal. Läs mer om mina köpvillkor här.